^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

21 mei 2017 - Examens DAN graden

Vandaag vonden de Examens voor de DAN graden plaats. De federatie heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze 2 hoogste DAN graden van de club een nieuwe DAN graad toe te kennen. Vanaf nu heeft onze hoofdcoach, Steven Van Hauwermeiren, een 7e DAN graad, en onze coach Jean-Pierre Bruyland, een 6e DAN. In naam van de club een dikke welverdiende proficiat!!!

4 december 2016 - Examens DAN graden

Vandaag vonden de Examens voor de DAN graden plaats voor de jury van de Eurobudo federatie. Onze club stuurde een uitgebreide delegatie naar de federatie: 6 kandidaten voor hun 1e DAN en 1 kandidaat 2e DAN. Met trots kunnen we zeggen dat alle Musashi's met glans zijn geslaagd voor hun examen. Dikke proficiat aan allemaal: Ronny Cornand voor zijn 2e DAN en Wim Willems, Marnix Roelandt, Timothy Matthijs, Remke Den Herder, Yanni Cornand, Tamara Cornand voor hun 1e DAN.

20 maart 2016 - Belgisch Kampioenschap Random Attacks

Op 20 maart wordt het Belgisch Kampioenschap Random Attacks georganiseerd in Etterbeek:

27 februari 2016 - Vlaams Kampioenschap Random Attacks

Vandaag werd er in Diksmuide het Vlaams Kampioenschap Random Attacks georganiseerd, en uiteraard kon Musashi-Ryu niet ontbreken op dit kampioenschap. Met 18 deelnemers werden er in totaal 14 podiumplaatsen behaald, waaronder 5 Vlaamse kampioenen. Proficiat aan alle deelnemers!!

 

Copyright 2018  Musashi Ryu Erpe-Mere