^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Voor onze leden die zich graag uitleven in competitieverband, nemen we regelmatig, en met succes, deel aan nationale en internationale competities. Elk jaar organiseren we ook zelf één of meerder competities, voor alle niveau's, voor alle leeftijden. Deelname aan competities is niet verplicht, iedereen is volledig vrij in zijn keuze!

Alle competities zijn streng gereglementeerd en worden gevoerd onder leiding van geaccrediteerde scheidsrechters zodat alles in een aangename en sportieve geest kan plaatsvinden. 

 

 

 

Volgende competities komen aan bod:

RANDOM ATTACKS

Random Attacks is een competitievorm, open voor elke self-defence discipline, waarbij een aanvaller een reeks aanvallen gaat uitvoeren op de deelnemer van de competitie. Deze aanvallen zijn willekeurig en onaangekondigd, en verplichten de deelnemer een gepaste afweer en tegenaanval in te zetten. Wie de beste en mooiste technieken kan aanwenden is gewonnen!

 

GROUND FIGHT

Ground Fight is een competitievorm waarbij 2 deelnemers hun aangeleerde technieken moeten aanwenden tijdens een grondgevecht. Wie zijn tegenstander in een klem kan brengen, en laat afkloppen, wint de wedstrijd!

 

 FREE FIGHT

Free Fight is een competitievorm waarin alle aangeleerde technieken aan bod komen: standup fighting, worpen, en grondwerk. Dit is de meeste complete competitievorm.

 

MMA (Mixed Martial Arts)

Voor diegene die een stap verder willen gaan dan Free Fight, is er MMA. Bij MMA wordt er gestreden in een ring of een kooi, en zijn er minder regels dan bij Free Fighting. Leden die hun (eerste) stappen willen zetten in MMA krijgen moeten eerst het akkoord van de hoofdtrainer krijgen om dan met een specifieke training klaargestoomd te worden van hun fight.

 

 

Copyright 2018  Musashi Ryu Erpe-Mere